Huoneisto­saneeraus ja -remontointi

Saneeraukset ja remontoinnit koteihin ja yrityksiin Salon seudulla

Rakennustyö H. Toivoselta saat kaikki remontit ja saneeraukset ammatti­taitoisten ja kokeneiden työnteki­jöiden tekeminä. Olemme saaneet hyvää palautetta kattavista palveluistamme ja monipuolisesta osaamisestamme. Asiakas­kuntaamme kuuluvat  yksityiset kotitaloudet, kunnat ja kaupungit sekä taloyhtiöt ja järjestöt Salon alueella sekä muualla lähiauleilla. Muista yksityisten kotitalouksien koti­talousvähennys­oikeus!

Huoneisto­saneerauksemme kattaa kaikki huoneet aina keittiöstä kylpy­huoneeseen. Hoidamme esim. väliseinien siirrot ja poistot, seinäpintojen tasoitukset, maalauksen ja tapetoinnit, sisäkatot ja lattiat sekä keittiö- ja muut kaluste­asennukset. Käänny puoleemme myös laminaatti- ja laatoitus­töissä sekä vesieristyksien ja kosteus­saneerauksen suhteen.

Remontti

Huoneistoremontti on oiva vaihtoehto uuden asunnon etsimiselle. Sisätilojen remontointi luo raikkaan ilmeen koko kiinteistölle. Teollisuus­kiinteistöt ja yritystilat saavat uuden käyttö­tarkoituksen asiakkaan toiveiden mukaisen remontin kautta. Laadukas pintaremontti parantaa huomattavasti huoneiston viihtyvyyttä niin kotona kuin työpaikalla. Huolitellut sisä- ja ulkotilat nostavat myös kiinteistön arvoa.

Olemme remontoinnin ammattilaisia ja yrityk­sellämme on useiden vuosien kokemus erilaisista saneerauksista. Kauttamme saat yksilöllisen ja onnistuneen remontin nopeasti ja vaivattomasti! 

Teemme kaikenlaiset muutostyöt erilaisiin asuntoihin, pintamaalukset tai asunnon laajennus onnistuu samalla ammattitaidolla kuin kokonaisvaltainen rakenneremontti esim. vesivahingon jälkeen. 

Tutustu myös uudis- ja pohja­rakentamis­palveluihimme sekä kattotöihimme.

Meillä on kattava, paikallisista yrit­täjistä koostuva ammattilais­verkosto, jonka kautta hoituvat

  • Rakennussuunnittelu
  • Sähkötyöt
  • Putkityöt
  • Maarakennustyöt
  • Peltityöt
  • Teräsrakennetyöt

Kun haluat luotettavan kumppanin rakennus­projektillesi, ota yhteyttä Rakennustyö H. Toivoseen! Toimimme pääasiassa Salon talousalueella, mutta sopimuksesta myös muualla Suomessa.

Putkiremontti

Toteutamme taloyhtiöille ja yksityisille kotita­louksille ammattitaidolla kaikki putkiremontit ja linjasa­neeraukset. Kauttamme saat putkiremontti­suunnitelmat ja KVV-vastaavan työnjohtajan. Putki­remonttisi tehdään luotettavasti ja huolellisesti.

Aloitamme putkiremontin huolellisesta suunnittelusta ja luomme yhdessä asiakkaan kanssa remontointi­suunnitelman. Olipa kyseessä linjasaneeraus, kerros- tai rivitalon tai omakotitalon putki­remontti, hoidamme sen tehokkaasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!