Tiilikatot

Tyylikkäät tiilikatot uudis-, saneeraus- ja muutoskohteisiin Salo, Turku ja ympäristökunnat

Tiilikatto on näyttävä ja hiljainen vaihtoehto vesikatetta valittaessa. Kattotöiden ammattilaisemme asentavat jokaisen tiilen paikoilleen niin, että tuloksena on tiivis ja kestävä tiilikatto. Oikein suunniteltu ja asennettu betonitiilikatto kestää useita vuosikymmeniä oikein huollettuna.

Asennamme tiilikatot avaimet käteen -palveluna. Siihen sisältyvät vanhan katon purku, tarvittavat eristys- ja pohjatyöt sekä katon viimeistelty asennus. Saat myös tarvittavat rakennusmateriaalit meidän kauttamme. Käytämme tunnettuja laatumerkkejä, joiden valikoimista löytyy runsas väri- ja mallivalikoima erilaisia kattokohteita varten. Asennustöiden valmistuttua suoritamme myös loppusiivouksen, jolloin voit ihailla heti uutta valmista kattoa.

Tiilikattotöiden lisäksi huolehdimme esimerkiksi kattoturvatuotteiden asennuksesta sekä piipun pellityksestä. Asennamme myös palahuopakattoja asiakkaan toiveiden mukaan. Toimimme pääasiassa Salon alueella ja ympäryskunnissa, mutta sopimuksesta myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!