Mökkiremontti

Mökit rakentaa ja remontoi Raken­nus­työ H. Toivonen | Salo, Särkisalo, Perniö, Muurla, Suomusjärvi, Karjalohja, Kisko

Haaveiletko uudesta kesämökistä vai siintääkö mielessäsi mökkiremontti? 

Raken­nus­työ H. Toivosen rakennus- ja remonttipalveluihin kuuluu myös mökkien rakentaminen ja mökkiremontit. Mökkirakentamisen mestarimme rakentavat ja remontoivat mökkejä joustavasti koko Suur-Salon alueella aina Särkisalosta Perniöön, Muurlaan, Suomusjärvelle ja Karja-Lohjalle saakka. 

Meillä on vuosikymmenien vankka kokemus mökkirakentamisesta ja erityyppisistä mökkiremonteista, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin, kun haluat mullistaa mökkiasumisesi.

Perinteisen mökkirakentamisen lisäksi olemme erikoistuneet myös hirsimökkien rakentamiseen ja remontoimiseen.

Mökkiremontit lattiasta kattoon 

Toteutamme kesämökeillä ja muilla vapaa-ajan asunnoilla kaikenlaisia remonttitöitä, kuten kattoremontteja, saunaremontteja, julkisivuremontteja, keittiöremontteja, maalaustöitä, listoituksia sekä panelointeja. Rakennamme myös taidokkaat terassit sekä laadukkaat laiturit! 

Meidän kauttamme saat myös kaikki tarvittavat putkityöt, sähkötyöt, kaivintyöt ja tarvikkeet. Kauttamme hoituvat näppärästi myös tarvittavat rakennusluvat, rakennustyön aikainen valvonta sekä rakennuspiirustukset.

Sinun tehtäväksesi jää siis vain nauttia valmiista lopputuloksesta ja antautua mökkeilyn pauloihin Suomen suvessa!

Rakennamme ja remontoimme myös talvella 

Muistathan, että tarjoamme mökkirakentamisen ja mökkiremontin palveluita ympäri vuoden. Kun mökin rakentaminen aloitetaan talvella, se saadaan sopivasti valmiiksi tulevaa mökkeilykautta varten.   

Kysy lisää mökkiremontista!